Προφίλ

Η M. ΣΟΛΩΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του καφέ. Ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Η φιλοσοφία, το Know how, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία της, την έχουν οδηγήσει επί σειρά ετών στην κορυφή των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο της.

Η δυναμική και συνεχώς ανοδική επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, την καθιστά ως την πλέον  εγγυημένη επιχειρηματική επιλογή.

Το όνομα STAR καφές είναι συνδεδεμένο στην σκέψη του κάθε επιχειρηματία αλλά και καταναλωτή, ως μια ποιοτική με αυστηρά κριτήρια επιλογής εταιρεία.

Υψηλή Τεχνολογία για Άριστη Ποιότητα Πείρα, Παράδοση και Σύγχρονη Τεχνολογία

Η Βιομηχανία καφέδων Star Καφές προσφέρει μια πλήρη σειρά καφέδων που παράγονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ευρώπης. Η πείρα η γνώση των ανθρώπων της Star Καφές, σε συνδυασμό με τις πλέον εξελιγμένες και σύγχρονες μηχανολογικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις, εγγυώνται μία αυθεντική προσφορά καφέ που είναι αποτέλεσμα της έρευνας της εμπειρίας της ενδεδειγμένης επιλογής και της παράδοσης.

Η μοναδική ποιότητα του καφέ Star, επιτυγχάνεται με τα νέα αυτά ηλεκτρονικά μηχανήματα σε κλειστό κύκλωμα ζεστού αέρα, έτσι ώστε να συγκρατείται όλο το άρωμα και η γεύση του.

Απόλυτα Καθαρός Καφές

Με το μοναδικό στην Ελλάδα, υπερσύγχρονο σύστημα διαλογής και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε στους καφέδες Star Καφές, απαλλάσσουμε τον καφέ από όλα τα ξένα σώματα που έχουν μέσα τα σακιά όταν εισάγονται (καρφιά, πέτρες κλπ). Ετσι όταν πίνετε καφέ Star είστε σίγουροι ότι πίνετε μόνο καφέ...

Τυποποίηση - Αεροστεγής συσκευασία

Το σταθερό ψήσιμο και η σύγχρονη αεροστεγής συσκευασία είναι μία φάση της τυποποίησης πολύ σημαντική και η Star επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η γεύση και το άρωμα του καφέ δεν είναι τα χαρίσματα μιας στιγμής αλλά πρέπει να διαρκούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γνωρίστε λοιπόν τα είδη που σας προσφέρει ο Star Καφές:

Ελληνικός καφές
Καφές Φίλτρου
Star Frappe

Το website μας χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Με την πλοήγηση στις σελίδες του, αποδέχεστε την χρήση τους.