Υγιεινή και Ασφάλεια

Η εταιρεία "Μ. ΣΟΛΩΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, STAR καφές" τηρεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής.

Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα υγιεινής φροντίζουμε οι εγκαταστάσεις μας να είναι πάντα καθαρές.  Τηρούμε ευλαβικά όλους τους κανόνες υγιεινής κι ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους απεντόμωσης, που όμως είναι πιστοποιημένα φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι εργαζόμενοι της παραγωγής είναι πάντα κατάλληλα ενδεδυμένοι με ειδικό ρουχισμό που τους προσφέρει η εταιρεία. Η εταιρεία Μ. ΣΟΛΩΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, STAR καφές  και το προσωπικό της τηρεί επίσης όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας προκειμένου να φτάνουν τα προϊόντα μας κοντά στον τελικό καταναλωτή  πάντα φρεσκοκαβουρδισμενα στην τελειότερη τους μορφή.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 22000.

Ποιοτικοί έλεγχοι

Η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Ακολουθείται πρόγραμμα ποιότητας και καταγεγραμμένες διαδικασίες και ταυτόχρονα δίνεται βαρύτητα σε όλα  κρίσιμα σημεία ελέγχου.

Κάνουμε διαρκώς εργαστηριακούς ελέγχους, τόσο κατά την παραλαβή των πρώτων υλών, αλλά και στα τελικά προϊόντα, για την απολυτή ασφάλεια των παραγομένων προϊόντων μας. Οι συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι αποτελούν την καλύτερη εγγύηση της ασφάλειας  την ποιότητά μας.

Θωρούμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας, αλλά και η ασφάλεια των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της επιχείρησης μας και για αυτό τον λόγο φροντίζουμε να είμαστε πάντα απόλυτα εναρμονισμένοι με την  ελληνική νομοθεσία και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.

Η συντήρηση του εργοστασίου αλλά και όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού γίνεται πάντα σε απόλυτα προκαθορισμένους χρόνους, έτσι ώστε να είναι πάντα διασφαλισμένη η ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και η συνεχής ποιοτική διασφάλιση των παραγομένων προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας είναι πλήρως πιστοποιημένη με HACCP

Το website μας χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Με την πλοήγηση στις σελίδες του, αποδέχεστε την χρήση τους.